Je třeba uznat, že Aperolu už je kolem tolik, že neuškodí změna. Právě v tom je krása Hugo drinku, který nabízí příjemné osvěžení s úplně odlišným charakterem. Základem bezového koktejlu je originální Hugo Liquore, který má 16 % alkoholu. Vyrábí se v likérce Paolazzi v Dolomitech. Tradičními ingrediencemi na Hugo jsou italské Prosecco a Bezový syrup. Klasický poměr na Hugo: 10 cl italského Prosecca Serena 1881 2 cl Bezového sirupu 10 cl sody led, máta a limeta Příprava nápoje: Do sklenice vložíme pár kostek ledu na plátky nakrájenou limetu a trochu máty. nalijeme 2 cl bezového syrup který následně doplníme porcí prosecca a sklenici dotopujeme sodou. Vše dále jemě promícháme aby se nám nápoj spojil ale nepřišli jsme o své bubliny.
Pro přidávání poznámek k produktům je nutné se přihlásit / zaregistrovat.
Johnny Coffee
Vinařství Rytopeky: Mladá vášeň s hlubokými kořeny
Ozzákovo pivo? To je Husťan!
5 rychlých a chutných pomazánek pro každou příležitost + tipy na párování s vínem a pivem